Vi elsker innovasjon

Ikke liker, men elsker det!

Har du en idé som du gjerne vil få ut til live? Eller en digital utfordring?
Hvorfor ikke utfordre gibbs teamet med den?

Rigge destinasjonsselskaper for fremtiden
september 17, 2020

Vi har gleden av å presentere inngåelse av samarbeid med Haldenkanalen Regionalpark. De jobber med merkevarebygging, utvikling av opplevelsesnæringen, primærnæringen og stedsutvikling i Aurskog-Høland, Rømskog, Marker, Aremark og Halden kommune. ​​ 

Pilotprosjekt 

Gjennom dette pilotprosjekt skal vi sammen skape et system som gjør det enkelt å bestille de fantastiske tjeneste som finnes i området. 

Blant annet leie kano for å padle gjennom idylliske innsjøer med imponerende sluseanlegg. Eller lei en sykkel for å oppleve vakkert kulturlandskap. Samt mye mer!

Målet er å få til en langsiktig utvikling som skal gi økt verdiskaping langs kanalen og samtidig skape bedre brukeropplevelser for både innbyggerne og besøkende. 

Ny trend

Det å feriere i eget land har økt i popularitet de siste årene. Og enda mer i dette året pga korona krisen. Vi ser at denne trenden vil fortsette de kommende årene. Men da er det viktig at destinasjonsselskapene er rigget for å kunne tilby gode og brukervennlige tjenester. For lokal turisme er bærekraftig og støtter næringslivet.

Vi i gibbs elsker samskaping og gleder oss til å vise dere hva vi får til, når vi samler våre krefter!

Vil du vite mer om prosjektet? – [email protected]

Bilde – Familie på dresin/Foto: Jonas Ingstad

Se andre innlegg

Klar for å prøve
noe nytt?