Vi elsker innovasjon

Ikke liker, men elsker det!

Har du en idé som du gjerne vil få ut til live? Eller en digital utfordring?
Hvorfor ikke utfordre gibbs teamet med den?

Oppskriften til suksess?
mars 9, 2021

Å gå i arbeid med offentlig sektor og akademia har så langt vært oppskriften til suksess. Det smarte med trepartssamarbeidet er at man bruker kompetansen, innsikten og erfaringene til alle parter for å komme frem til gode løsninger.

Studentene har så langt gjennomført forskningsarbeidet og gravd frem hvor smerten ligger. Og nå er de godt i gang med å utvikle medisinen.

“Vi er meget tilfreds med samarbeid, og jobber for øyeblikket med å integrere teknologien med resten av forretningsmodellen til gibbs. Teamet i gibbs har vært ekstremt god på smidig og friksjonsfritt utviklingsløp”

Prosjektleder hiof, Trym

Frie tøyler

Studentene sier selv at det er ekstremt lett å beholde motivasjonen når blant annet Sarpsborg kommune kan stille seg rett bak ideene deres. De har fått mulighet til å bruke sin kreativitet og jobbe fritt med løsninger til det kommunene sliter med i dag. 

Kommunene og studentene viser engasjement og et genuint iver for å samskape en innovativ løsning på utfordringene.

Teamet i Gibbs elsker å jobbe med studenter, virksomheter og organisasjoner som våger å tenke nytt. Dette er motiverende for oss! Så følg med for vi gleder oss til å vise dere hva vi har jobbet med bak kulissene!

Se andre innlegg

Klar for å prøve
noe nytt?