Vi elsker innovasjon

Ikke liker, men elsker det!

Har du en idé som du gjerne vil få ut til live? Eller en digital utfordring?
Hvorfor ikke utfordre gibbs teamet med den?

«Moderne event-organisering» med Visit Fredrikstad
november 18, 2020

«Reiselivet er i konstant endring, og dette året har gitt helt nye utfordringer. Visit Fredrikstad og Hvaler er opptatt av å alltid være på utkikk etter innovasjon som gjør oss rustet for fremtiden. gibbs.no er en samarbeidspartner som ser utfordringer og kjapt gjør dem om til muligheter. Vi ser frem til hva vi kan skape sammen. Vi tror det kan bety mye for næringen vår.»

Maya Nielsen – Dagligleder Visit Fredrikstad & Hvaler

Nye tider

Den siste tiden har vært merkelig og usikker for oss alle, og vi har stadig måttet tilpasse oss nye tiltak og anbefalinger fra myndighetene. Men som det sies etter regnet synger fuglene!

Det som fortjenes å trekke frem er hvor gode samfunnet har vært på å omstille seg til en ny hverdag med digitale systemer. Vi har benyttet løsninger vi aldri trodde vi skulle være i stand til å håndtere. Teams, Zoom og mye mer. Dette har lært oss at der det er villighet er det en vei. 

Sakte, men sikkert vender vi tilbake til den nye normalen. Men hvordan vil den nye normalen være? Mer digitale og automatisert? 

Prosjektet

Dette er nettopp det innovasjonsprosjektet fokuserer på. Hvordan vi kan gå over fra tidkrevende prosesser til mer brukersentrert og automatisert opplevelser.

I samarbeid med Visit Fredrikstad & Hvaler har vi slått sammen våre krefter for å imøtekomme dagens behov samtidig som vi legger grunnsteinene for fremtidens organisering av eventer.

Gjennom prosjektet er målet å gi destinasjonsselskapets medlemmer et fullverdig bookingsystem for deres tjenester.

Slik at små og mellomstore aktører kan:

  1. Nå frem til nye kunder
  2. Bruke mindre tid på e-post og telefon henvendelser
  3. Gi nye og eksisterende kunder en enkel og god oversikt av deres tjenester

Dette medfører til at kunder får en brukervennlig opplevelse når de skal planlegge sitt selskap eller bedrift. Ingen mer telefonsamtaler for å finne ledig tid eller priser.

Alt servert på sølvfat til kundenes hender!

Vi elsker samskaping og ser frem til å utvikle et nytt og spennende produkt sammen med destinasjonsselskapet Visit Fredrikstad & Hvaler.

Vil du vite mer om prosjektet? Ta kontakt på [email protected]

Copyrights bilde – Gamlebyen Fredrikstad /Foto: Wideroe Foto AS

Se andre innlegg

Klar for å prøve
noe nytt?