Vi elsker innovasjon

Ikke liker, men elsker det!

Har du en idé som du gjerne vil få ut til live? Eller en digital utfordring?
Hvorfor ikke utfordre gibbs teamet med den?

Tildele treningstider til idrettsklubber – Excel 40 timer eller algoritme 0,8 sek
mars 31, 2021

Etter 4 lange måneder med workshops, idémyldring, wireframes, utvikling, hodepine, glede også hodepine igjen, så begynner vi endelig å se lyset i tunnelen.

Eventyret med å utvikle en helt ny løsning som ingen andre har klart før og i tillegg gjøre det på under 5 måneder har vært ekstremt krevende. Men også fylt av stolthet. Det har vært en berg og dal bane, men vi er ekstremt fornøyde for å ha vært med på det.

Prosessen

Vi har nå utviklet algoritmene som tildeler treningstidene automatisk. Det har vært en stor milepæl å oppnå dette. Faktisk den vanskeligste delen av hele utviklingsreisen.

Her er en sitat som motiverte oss mens vi utviklet, fra ei som jobber med tildeling av treningstider i en svensk kommune.

Jeg synes det er vanskelig å se at det skal være mulig å utvikle en algoritme som kan produsere et forslag for fordeling av treningstider, det er mange faktorer å ta hensyn til» (oversatt fra svensk)

Idrettskonsulent – kommuneansatt

Dette sitatet er hentet fra et intervjue som vi utførte for å finne ut behovet for sesongbookingsløsningen over grensen til Sverige. Vi intervjuet flere og fant ut de har akkurat samme utfordringene og behovene. Men å høre at noe er umulig og deretter utvikle det «umulige» har vært magisk motiverende for oss.

Det er mye vi ønsker å trekke frem. Men en viktig del av prosessen var design thinking. Der vi satt brukerne i fokus. Vi har jobbet tett med Sarpsborg, Enebakk og Lørenskog, samt idrettsforeningene. Uten innsikten og bidraget de har gitt oss hadde vi aldri klart dette, vi er ekstremt takknemlige!

Det som gjenstår igjen av løsningen er å ferdigstille dashbordet for kommunene og kalenderen der idrettslagene velger tider for å søke.

Vi gleder oss til å vise dere den endelige løsningen!

I mellom tiden. Så kan dere se demoen vi lagde i begynnelsen. Hvis dere har noe feedback eller kommentarer, gjerne kontakt oss!

Video link: https://vimeo.com/513032057

https://vimeo.com/513032057

Se andre innlegg

Klar for å prøve
noe nytt?